Výcvikový víkend s Alexandrom Drozdom 14.-16.8.2020

Vážení členovia Slovenského hovawart klubu a samozrejme aj všetci tí, ktorí sa už nemôžu dočkať nášho letného výcvikového tábora na Starej Myjave. Zo všetkým dobre známych dôvodov sa stretneme až v druhej polovici roka, a to 1. až 6. 9. 2020 - rekreačné zariadenie Fantázia.

Vzhľadom na to, že už o mesiac tábor začína, dovoľujem si týmto ešte raz pozvať vás na výcvikový týždeň.

Prihláste sa prosím čo najskôr (prihlášky a propozície sú tu, na našom klubovom webe).

Tak, ako každý tábor, sú jeho sprievodnými akciami Klubová výstava (pôvodne plánovaná Špeciálna výstava, Klubová mala byť v máji t.r.), zvod mladých a bonitácia. Keďže sme sa ako výbor dohodli, že sviatok 1.9. využijeme ako možnosť zorganizovať skúšky, apelujeme na všetkých , ktorí so svojimi psami trénujú, aby sa skúšok zúčastnili a zúročili tak hodiny driny na cvičáku.

 

Oficiálne začína tábor až v utorok, 1.9.2020, ale tí, ktorí budete mať záujem ubytovať sa už deň pred skúškami, kontaktujte prosím nášho výcvikového referenta J. Bacigála.

 

Ako "zahrievacie kolo" odporúčam výcvikový víkend s Alexandrom Drozdom, ktorý bude 14.-16.8.2020 na Kamennom Mlyne (kontakt 0948029231). Šaňo bude aj na našom tábore, takže sa môžete doňho "zahryznúť" už na spomínanom víkende.

 

Kto nebude mať možnosť zúčastniť sa odporúčaného víkendu, stále má možnosť si prísť odskúšať seba a psíka tesne pred skúškou na tréning 31.8.2020 od 10:00 na ihrisku RZ Fantázia.

 

Všetci sa na vás veľmi tešíme a veríme, že prežijeme opäť jeden výborný týždeň s našimi hovíkmi.

 

Za výbor SHK

 

Tibor Suchánek

Back